Vis Groep www.visbagger.nl
Get Adobe Flash player

  Welkom

  De Vis Groep vindt zijn oorsprong in één van Hollands oudste polders ‘De Krimpernerwaard’ en heeft de afgelopen 45 jaar veel ervaring opgebouwd in de natte waterbouw.

  Door groei en overnames is de Vis Groep een van de grootste kleinschalige baggeraars ter wereld geworden. Door middel van de eigen onderhoudsdienst worden de meer dan 20 cutterzuigers en ondersteunend equipement in topconditie gehouden waardoor er slagvaardig en kordaat een project tot een goed einde kan worden gebracht.

  De Vis Groep heeft verregaande samenwerking hoog in het vaandel staan. Klantgericht werken, een concurrerend prijsniveau en een flexibele aanpak zijn al even vanzelfsprekend als een proactieve, professionele advisering over onder meer kostenbeheersing, projectplanning en mogelijke alternatieven.

  Naast de waterbouw heeft de Vis Groep een transportafdeling, diverse importeurschappen en kunststof toeleveringsbedrijf. Al deze ondernemingen en werkzaamheden zijn duurzaam en waterbouw gerelateerd.

  Wij heten u welkom om op onze website en gaan ervan uit dat u een goed indruk van onze bedrijven krijgt. Vanzelfsprekend zijn wij altijd bereikbaar als u nog vragen hebt.

  De Directie

   

  De Vis Groep

  De Vis Groep is ondermeer wereldwijd actief op het gebied van onderhouds baggerwerk, milieutechnisch baggerwerk, kleinschalig baggerwerk, ontwateren en scheiden van baggerspecie en verhuur van persleiding.De Vis Groep is gecertificeerd conform ISO9001/2008 en proces certificaten SIKB 7000 Protocol 7003 en SIKB 7500 Protocol 7511. Iedereen bij de Vis Groep is doordrongen van de noodzaak om in elk project tot het uiterste te gaan. Daarom ook durft de Vis Groep gemakkelijk complexe projecten aan te pakken. Projecten waarin de kwaliteit in elke schakel gegarandeerd moet zijn. Voor de opdrachtgever én voor de Vis Groep.In de aannemerij heeft veiligheid hoge prioriteit. Heldere instructies, strakke richtlijnen en een alerte werkhouding vormen de pijlers onder het veiligheidsbeleid van de Vis Groep. Een gecertificeerd beleid, conform VCA** 2004/04, dat zorgvuldig wordt nageleefd.De hoofd activiteiten van de Vis Groep richten zich op baggerwerkzaamheden middels verschillende baggertechnieken. Onze flexibele en actieve opstelling stelt de Vis Groep in staat om in te spelen op veranderingen in de markt van waterbodems en milieubeleid van overheden. Naast het reguliere onderhoudsbaggerwerk bieden onze bedrijven maatwerk in een tijd van complexe milieuwetgeving en richten zich daarbij op het ontwikkelen van nieuwe innovatieve baggertechnieken.

   

  MVO

  Onze betrokkenheid bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen blijkt uit alles wat we doen; onze projecten, de omgang met onze mensen, ons equipement en alle technieken die we gebruiken. We respecteren wetten, regels en alle gebruiken van de landen waarin we werken. Hieronder de drie P's (People, Planet, Profit) in de Vis Groep.

  People

  Wij behandelen al onze medewerkers met respect en onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Onze werksituaties voldoen aan de strengste veiligheid eisen Dit wordt gewaarborgd door onze certificering volgens de normen van de VCA**2004/04. Medewerkers die worden ingehuurd, worden als eigen medewerkers behandeld en ook voor hen gelden onze normen op het gebied van veiligheid. Veel aandacht wordt besteed aan opleidingen voor alle medewerkers en zijn wij een gecertificeerd opleidingsbedrijf voor diverse technische en bagger opleidingen. Al onze buitenmedewerkers hebben een geldig Bedrijfs Hulp Verlening diploma en worden jaarlijks medisch gekeurd. De mensen in de omgeving van onze projecten worden geïnformeerd over de werkzaamheden en potentiële overlast wordt zo veel mogelijk vermeden. Bij projecten in minder ontwikkelde landen besteden we aandacht voor het opleiding van lokale mensen zodat zij tijdens het project mee kunnen werken of na afloop van het project kunnen zorgen dat wat is gerealiseerd ook gebruikt en onderhouden wordt.

  Planet

  Tijdens het ontwerpen, voorbereiden, uitvoeren en opleveren van onze projecten proberen wij zo veel mogelijk duurzame materialen en equipement in te zetten. In eigen beheer wordt al ons equipement ontwikkeld, gebouwd en onderhouden volgens de laatste stand der techniek. Dit altijd met een duurzame gedachte. Vanzelfsprekend is al ons equipement voorzien van milieuvriendelijke hydrauliek olie en zijn alle brandstoftanks dubbelwandig uitgevoerd. Verder kijken wij op al onze werklocaties naar de gevolgen voor de natuur en omgeving en zullen wij er alles aan doen om welke schade dan ook te voorkomen.

  Profit

  De bagger activiteiten van ons bedrijf leveren altijd een meerwaarde op voor de omgeving waar wij werken. Een goede "Natte" infrastructuur is onmisbaar voor veiligheid (hoog water) en economische welvaart door de mogelijkheden van transport en recreatie op en over water. Ook voor de Vis Groep zelf is werken volgens MVO een noodzaak. Door middel van de management certificering ISO9001/2008 en proces certificaten SIKB 7000 Protocol 7003 en SIKB 7500 Protocol 7511 legt de Vis Groep zichzelf de hoogste eisen op om te komen tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.